Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Husman Schilders uit Breda: Antwoord op 5 veelgestelde vragen over schilderwerken

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Husman Schilders uit Breda: Antwoord op 5 veelgestelde vragen over schilderwerken

Bent u van plan om uw huis te laten schilderen? Dan is het belangrijk om u goed te laten informeren over de kosten en mogelijkheden. In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over schilders inhuren.

Wat kost een schilder in het uur?

De prijs van een schilder in het uur varieert van € 30 tot € 60. De exacte prijs hangt af van de ervaring van de schilder, de locatie van het werk en het type schilderwerk dat moet worden uitgevoerd. Bij Husman Schilders is het tarief slechts €50 euro per uur.

Wat kost een schilder per dag?

De prijs van een schilder per dag varieert van € 250 tot € 500. De exacte prijs hangt af van de uren die de schilder per dag werkt, de ervaring van de schilder en het type schilderwerk dat moet worden uitgevoerd.

Wat kost een schilder per meter?

De prijs van een schilder per meter hangt af van het type schilderwerk dat moet worden uitgevoerd. Binnenschilderwerk is over het algemeen goedkoper dan buitenschilderwerk. De gemiddelde prijs voor binnenschilderwerk is € 15 tot € 25 per vierkante meter. De gemiddelde prijs voor buitenschilderwerk is € 25 tot € 35 per vierkante meter.

Wat kost een goede schilder?

Een goede schilder is een schilder die over de juiste vaardigheden en ervaring beschikt om het schilderwerk naar behoren uit te voeren. Een goede schilder is ook betrouwbaar en levert kwaliteit werk. De prijs van een goede schilder is over het algemeen hoger dan de prijs van een minder ervaren schilder.

Wat kost het om een kamer te schilderen?

De kosten om een kamer te schilderen variëren afhankelijk van de grootte van de kamer, het type schilderwerk dat moet worden uitgevoerd en de ervaring van de schilder. Als vuistregel kunt u uitgaan van een prijs van € 500 tot € 1.000 voor het schilderen van een gemiddelde kamer.

Conclusie

Husman Schilders is een ervaren schildersbedrijf uit Breda. Wij bieden een breed scala aan schildersdiensten, waaronder binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, latex spuitwerk, vloercoating en stukadoor werkzaamheden. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Offerte aanvragen voor schilderwerkzaamheden in omgeving Breda

Wilt u een offerte aanvragen voor schilderwerk? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 06 18231192.

Schilder Breda

Offerte aanvragen

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

Sher S
google
Sher S
maart 19, 2024

Een proffesioneel bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar ook mee denkt met de klant. Ik raad ze zeker aan, een passie voor t vak & dat zie je terug in t werk wat ze leveren. Zo kan het dus ook!

Has Ret
google
Has Ret
februari 23, 2024

Ik raad Husman schilders iedereen aan. Hij gaat heel erg netjes en secuur te werk. Wij zijn heel erg tevreden met de werkzaamheden!!

Jungle Van veen
google
Jungle Van veen
februari 7, 2024

Ik zag inbeging erg tegen op verfen van de woning. De schilders hebben mij gerust gesteld . Ongelooflijk zo mooi en strak en snel. De schilder van husman blijft je verbazen . Als u een schilder nodig heeft ,raad ik u aan 100% husman

WhatsApp whatsapp