Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Reviews

Offerte aanvragen

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Wat vertellen onze klanten?

N K
google
N K
mei 6, 2024

Zeer net schilderwerk, onze kozijnen zijn weer als nieuw. Husman schilders is een betrouwbare schilder, komen afspraken na en zijn op tijd. Wij raden deze schilder aan.

Sabine
google
Sabine
april 30, 2024

Vorig jaar waren wij bezig met het verbouwen van ons huis. Hierbij was ook het buitenschilderwerk begroot. We hebben een offerte opgevraagd bij Husman en al snel stond er een afspraak gepland voor de opname van het werk. De communicatie verliep netjes. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt vlot en secuur gewerkt. Ondertussen is het schilderwerk uitgevoerd, het is nog mooier dan we verwacht hadden. We zijn enorm tevreden met het resultaat!

Sinan Inan
google
Sinan Inan
april 22, 2024

They work very cleanly and do a great job. I would highly recommend them.

Sher S
google
Sher S
maart 19, 2024

Een proffesioneel bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar ook mee denkt met de klant. Ik raad ze zeker aan, een passie voor t vak & dat zie je terug in t werk wat ze leveren. Zo kan het dus ook!

Has Ret
google
Has Ret
februari 23, 2024

Ik raad Husman schilders iedereen aan. Hij gaat heel erg netjes en secuur te werk. Wij zijn heel erg tevreden met de werkzaamheden!!

Jungle Van veen
google
Jungle Van veen
februari 7, 2024

Ik zag inbeging erg tegen op verfen van de woning. De schilders hebben mij gerust gesteld . Ongelooflijk zo mooi en strak en snel. De schilder van husman blijft je verbazen . Als u een schilder nodig heeft ,raad ik u aan 100% husman

Anja Vonk
google
Anja Vonk
januari 18, 2024

Hele fijne schilder. Keurig en correct in de omgang en levert zeer goed werk af en denkt met je mee. We waren heel erg blij met hem .

San & Chris Kapteijn & Gelauff
google
San & Chris Kapteijn & Gelauff
januari 13, 2024

Goede ervaring. Net schilderwerk. Voor het grootste deel geschilderd terwijl er in het pand gewerkt werd. Daarom was goede communicatie en samenwerking noodzakelijk en dat is heel goed verlopen.

Ceriel Ostermann
google
Ceriel Ostermann
december 7, 2023

Ik kan deze zeker aanbevelen. Helaas had de stucador geen goed werk geleverd, maar gelukkig had Husman schilders flink z’n best gedaan om het te schuren en het toch nog mooi te maken. Uiteindelijk bijna mijn hele huis laten schilderen, incl deuren, kozijnen, plafond en muren. En ik ben zeer tevreden. In de lente wil ik buitenkant laten doen.

WAAROM

Schildersbedrijf Husman

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

SCHILDERSBEDRIJF HUSMAN

Onze werkwijze

01

Offerte aanvraag

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan via onze website.

02

Bevestig offerte

Als u akkoord gaat met de geleverde offerte kunt u deze aan ons bevestigen

03

Uitvoeren opdracht

Op de afgesproken datum en tijd gaan wij starten met uw opdracht

WhatsApp whatsapp