Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Vloercoating

Offerte aanvragen

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Professionele vloercoating

Vloercoating is een uitstekende manier om uw vloer te beschermen tegen slijtage en beschadiging. Het is een dunne laag die over uw bestaande vloer wordt aangebracht om een duurzame, naadloze en gemakkelijk te reinigen afwerking te creëren. Het kan worden gebruikt op een breed scala aan ondergronden, zoals beton, hout, metaal en zelfs tegels. Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van vloercoatings voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Een van de grootste voordelen van vloercoating is de duurzaamheid. Het kan jaren meegaan zonder te vervagen of te beschadigen, waardoor het een uitstekende investering is voor elke ruimte. Daarnaast is vloercoating gemakkelijk te reinigen, wat het ideaal maakt voor ruimtes die gevoelig zijn voor vuil en vlekken, zoals garages en magazijnen. Het is ook bestand tegen chemicaliën en vocht, waardoor het een populaire keuze is voor fabrieken en laboratoria.

Bij ons bedrijf bieden we verschillende soorten vloercoatings aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw vloercoating van de hoogste kwaliteit is en aan uw specifieke wensen voldoet. Enkele van de soorten vloercoatings die we aanbieden zijn:

Epoxycoating: dit is een van de meest populaire soorten vloercoatings vanwege de duurzaamheid en de weerstand tegen chemicaliën en vlekken.
Polyurethaancoating: deze coating is zeer bestand tegen krassen en slijtage en is daarom ideaal voor ruimtes met veel verkeer.
Acrylcoating: deze coating is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het een ideale keuze is voor snelle projecten.

Naast het aanbrengen van vloercoatings bieden we ook andere diensten aan zoals stukadoor, schilderwerkzaamheden en behangwerkzaamheden. We werken nauw met onze klanten samen om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen en zo de best mogelijke oplossing te bieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele vloercoatingservice, neem dan contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw project, of het nu gaat om een kleine garage of een groot magazijn. Wij zorgen voor een duurzame en mooie afwerking van uw vloer die jarenlang meegaat.

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

google
Dji Chay
augustus 19, 2023

Heel tevreden over zou iedereen hun aanraden heel vriendelijk en werken heel netjes en maken samen de juiste afspraken heel fijn ga vooral zo door TOP

google
Chantal Awick
augustus 11, 2023

Husman schilders heeft de deuren en kozijnen aan de buitenkant en verschillende muren binnen gedaan. Alles ziet er super strak uit! Een bijzonder vriendelijke en harde werker die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt. Én alles is netjes en schoon achter gelaten. We zijn heel tevreden.

google
Bram Holzm
mei 29, 2023

Goede begeleiding en goed advies in belangrijke beslissingen. Luisterend oor en een heel goed team. Erg blij mee en raad ze iedereen aan!

google
Carli Boedhoe
mei 28, 2023

Dit was mijn eerste ervaring met een makelaar. Heel goed bevallen. Professioneel, persoonlijk. Nemen alle zorg uithanden. Als ik nog eens een makelaar nodig heb kom ik zeker terug.

Super snel en goed geholpen met het schilderen van mn nieuwe woning, ik ga Husman schilders zeker nogmaals inschakelen als ik wat moet laten schilderen!

google
Jannine Brouwers
mei 27, 2023

Husman Schilders heeft bij ons de hele woning aan de buitenzijde geschilderd. Het ziet er echt top uit. Er is echt topkwaliteit afgeleverd. Hij werkt echt heel netjes. Wij willen geen andere schilder meer. We hebben onze vaste schilder gevonden. Nogmaals bedankt voor het schilderwerk dat je bij ons hebt afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.

google
Abdou de Lijster
mei 22, 2023

Super snel en goed geholpen met het schilderen van mn nieuwe woning, ik ga Husman schilders zeker nogmaals inschakelen als ik wat moet laten schilderen!

google
Hamzah Elands
mei 20, 2023

Net bedrijf met goede schilders, ze komen netjes hun gemaakte afspraken na en leveren kwaliteit werk!

Top schilderbedrijf! komen netjes hun afspraken na

Fijne man, die zijn afspraken nakomt, goed werk levert en meedenkt en met oplossingen komt. Ik kan hem echt aanraden.

google
MD
mei 1, 2023

Goede ervaring met dit bedrijf. Zowel buitenkant als binnenkant van onze woning is volledig door Husman geschilderd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en het schilderwerk ziet er strak uit.

google
Erwin Lips
maart 29, 2023

Husman schilders heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd na een grote verbouwing, zowel plafond als de muren in verschillende kleuren en de nieuwe kozijnen. Huseyin werkt hard, is heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Dank je wel voor het mooie resultaat!

google
Chel Ova
maart 26, 2023

Zeer prettige ervaring. Onverwacht had ik op het laatste moment een schilder nodig en zeer beperkte tijd om de woning te laten schilderen. Enkele offertes aangevraagd en Huseyin reageerde hier vrijwel direct op en dezelfde dag heeft hij tijd vrij gemaakt om de woning te inspecteren. Ter plaatse heeft hij mijn wensen in kaart gebracht, bood mij diverse oplossingen om de woning aan te pakken en gaf hier duidelijk de kosten, benodigde tijd en zaken waar ik rekening mee moest houden aan. Enkele uren later kreeg ik een offerte gemaild welke zeer transparant en eerlijk geprijsd was. Vervolgens ingestemd met de offerte en verder werden al mijn zorgen uit handen genomen. De communicatie/interactie met Huseyin was professioneel, helder, vlot en laagdrempelig. Ik werd continu van het proces op de hoogte gehouden en hij heeft het weekend doorgewerkt om mijn deadline te kunnen halen. Nou het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Erg mooi en netjes. Ik kan iedereen Husman Schilders van harte aanbevelen.

google
Ca Bruijn
maart 9, 2023

Super fijne en snelle service. 2 dagen na onze aanvraag konden ze al komen. Aardige vaklui en ontzettend snel klaar met top resultaat voor latex spuiten! We zijn er erg blij mee! Bedankt.

Erg tevreden over het schilderwerk, professioneel bedrijf.

google
xDizion
maart 5, 2023

Prachtig en strak werk afgeleverd. Precies zoals ik in gedachte had! Zeker aan te raden!

google
Jos Ossewaarde
februari 7, 2023

Waar vind je dat nog, die voor deze tijd bijna unieke combinatie van vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral professionaliteit? Bij Husman Schilders dus. Bij ons binnen geschilderd. Deuren, kozijn, trap, hallen, badkamer. Meedenken en voortreffelijk uitvoeren. Een metamorfose. Een aanrader eerste klas en Huseyin is een Vakman met een hoofdletter die we als het weer nodig is zeker zullen vragen voor een volgende klus. Vijf sterren meer dan waard! En eerlijke prijzen.

google
Davy
januari 25, 2023

Iemand heeft mij Husman aanbevolen. Hij heeft echt top werk geleverd! Deuren en muren mooi geschilderd en gestuukt. Echt mooi strak ook! We zijn heel tevreden!

google
raghavendra sharma
november 22, 2022

Husman Schilders did a very nice job for our house, they think with you about what is good for the house and also check with the customer if the painting work still needs some adjustments.

google
Mert Gocmen
september 11, 2022

Zeer nette mensen met goeie werk kwaliteit is zeker een aanrader in breda !

WAAROM

Schildersbedrijf Husman

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

SCHILDERSBEDRIJF HUSMAN

Onze werkwijze

01

Offerte aanvraag

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan via onze website.

02

Bevestig offerte

Als u akkoord gaat met de geleverde offerte kunt u deze aan ons bevestigen

03

Uitvoeren opdracht

Op de afgesproken datum en tijd gaan wij starten met uw opdracht

WhatsApp whatsapp