Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Vloercoating

Offerte aanvragen

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Professionele vloercoating

Vloercoating is een uitstekende manier om uw vloer te beschermen tegen slijtage en beschadiging. Het is een dunne laag die over uw bestaande vloer wordt aangebracht om een duurzame, naadloze en gemakkelijk te reinigen afwerking te creëren. Het kan worden gebruikt op een breed scala aan ondergronden, zoals beton, hout, metaal en zelfs tegels. Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van vloercoatings voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Een van de grootste voordelen van vloercoating is de duurzaamheid. Het kan jaren meegaan zonder te vervagen of te beschadigen, waardoor het een uitstekende investering is voor elke ruimte. Daarnaast is vloercoating gemakkelijk te reinigen, wat het ideaal maakt voor ruimtes die gevoelig zijn voor vuil en vlekken, zoals garages en magazijnen. Het is ook bestand tegen chemicaliën en vocht, waardoor het een populaire keuze is voor fabrieken en laboratoria.

Bij ons bedrijf bieden we verschillende soorten vloercoatings aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw vloercoating van de hoogste kwaliteit is en aan uw specifieke wensen voldoet. Enkele van de soorten vloercoatings die we aanbieden zijn:

Epoxycoating: dit is een van de meest populaire soorten vloercoatings vanwege de duurzaamheid en de weerstand tegen chemicaliën en vlekken.
Polyurethaancoating: deze coating is zeer bestand tegen krassen en slijtage en is daarom ideaal voor ruimtes met veel verkeer.
Acrylcoating: deze coating is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het een ideale keuze is voor snelle projecten.

Naast het aanbrengen van vloercoatings bieden we ook andere diensten aan zoals stukadoor, schilderwerkzaamheden en behangwerkzaamheden. We werken nauw met onze klanten samen om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen en zo de best mogelijke oplossing te bieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele vloercoatingservice, neem dan contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw project, of het nu gaat om een kleine garage of een groot magazijn. Wij zorgen voor een duurzame en mooie afwerking van uw vloer die jarenlang meegaat.

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

google
Erwin Lips
maart 29, 2023

Husman schilders heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd na een grote verbouwing, zowel plafond als de muren in verschillende kleuren en de nieuwe kozijnen. Huseyin werkt hard, is heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Dank je wel voor het mooie resultaat!

google
Chel Ova
maart 26, 2023

Zeer prettige ervaring. Onverwacht had ik op het laatste moment een schilder nodig en zeer beperkte tijd om de woning te laten schilderen. Enkele offertes aangevraagd en Huseyin reageerde hier vrijwel direct op en dezelfde dag heeft hij tijd vrij gemaakt om de woning te inspecteren. Ter plaatse heeft hij mijn wensen in kaart gebracht, bood mij diverse oplossingen om de woning aan te pakken en gaf hier duidelijk de kosten, benodigde tijd en zaken waar ik rekening mee moest houden aan. Enkele uren later kreeg ik een offerte gemaild welke zeer transparant en eerlijk geprijsd was. Vervolgens ingestemd met de offerte en verder werden al mijn zorgen uit handen genomen. De communicatie/interactie met Huseyin was professioneel, helder, vlot en laagdrempelig. Ik werd continu van het proces op de hoogte gehouden en hij heeft het weekend doorgewerkt om mijn deadline te kunnen halen. Nou het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Erg mooi en netjes. Ik kan iedereen Husman Schilders van harte aanbevelen.

google
Ca Bruijn
maart 9, 2023

Super fijne en snelle service. 2 dagen na onze aanvraag konden ze al komen. Aardige vaklui en ontzettend snel klaar met top resultaat voor latex spuiten! We zijn er erg blij mee! Bedankt.

Erg tevreden over het schilderwerk, professioneel bedrijf.

google
xDizion
maart 5, 2023

Prachtig en strak werk afgeleverd. Precies zoals ik in gedachte had! Zeker aan te raden!

google
Jos Ossewaarde
februari 7, 2023

Waar vind je dat nog, die voor deze tijd bijna unieke combinatie van vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral professionaliteit? Bij Husman Schilders dus. Bij ons binnen geschilderd. Deuren, kozijn, trap, hallen, badkamer. Meedenken en voortreffelijk uitvoeren. Een metamorfose. Een aanrader eerste klas en Huseyin is een Vakman met een hoofdletter die we als het weer nodig is zeker zullen vragen voor een volgende klus. Vijf sterren meer dan waard! En eerlijke prijzen.

google
Davy
januari 25, 2023

Iemand heeft mij Husman aanbevolen. Hij heeft echt top werk geleverd! Deuren en muren mooi geschilderd en gestuukt. Echt mooi strak ook! We zijn heel tevreden!

google
raghavendra sharma
november 22, 2022

Husman Schilders did a very nice job for our house, they think with you about what is good for the house and also check with the customer if the painting work still needs some adjustments.

google
Mert Gocmen
september 11, 2022

Zeer nette mensen met goeie werk kwaliteit is zeker een aanrader in breda !

google
B. B.
augustus 17, 2022

Zeer positieve ervaring. Reageren snel en qua prijs en kwaliteit zeker een aanrader. Dankzij flexibiliteit alles perfect binnen de planning uitgevoerd.

google
Titia Calon
augustus 5, 2022

De website belooft niets teveel. Zeer snelle en duidelijke offerte! Daarna geweldig schilderwerk geleverd. Het is ons na 30 jaar ( zelf knoeien) duidelijk geworden dat schilderen een vak is.Na de ervaring met Huseyin zijn vakwerk, laten wijzelf in het vervolg de kwast links liggen. De volgende klussen laten we graag aan hem over.

google
Richard de Jong
mei 31, 2022

Wij zijn zeer tevreden. De hele buitenkant van onze woning in een week geschilderd. Zeer netjes gewerkt. Husman schilders is zeker een aanrader

google
warner rosenboom
mei 25, 2022

Wat een fijne vakman, alle afspraken keurig nagekomen. Vriendelijk en beleefd, netjes werken. Neemt geen pauzes, werkt alleen maar door. Binnen 1 week de hele buitenkant gedaan. En netjes!

google
Melih Manyanli
april 1, 2022

Husman prachtig werk afgeleverd! Ze hadden op korte termijn plek voor ons en hebben het hele huis geschilderd in een ruime week. Ze denken met je mee, werken superstrak en netjes, en vinden het helemaal geen punt om lastminute wat aan te passen. Wij zijn echt mega tevreden en zullen ook in de toekomst graag gebruik maken van Husman!

google
Agency 6
maart 23, 2022

Husman heeft ons pand op de Ginnekenweg gesausd en geverfd. Hij werkt erg secuur. Ik zou hem zo aanraden bij iedereen.

google
Kamil Ceran
maart 19, 2022

Super prestatie en kwaliteit geleverd

google
Michael Eboigbe
januari 31, 2022

Fijne communicatie!

WAAROM

Schildersbedrijf Husman

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

SCHILDERSBEDRIJF HUSMAN

Onze werkwijze

01

Offerte aanvraag

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan via onze website.

02

Bevestig offerte

Als u akkoord gaat met de geleverde offerte kunt u deze aan ons bevestigen

03

Uitvoeren opdracht

Op de afgesproken datum en tijd gaan wij starten met uw opdracht

WhatsApp whatsapp