Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Vloercoating

Offerte aanvragen

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Professionele vloercoating regio Breda

Vloercoating is een uitstekende manier om uw vloer te beschermen tegen slijtage en beschadiging. Het is een dunne laag die over uw bestaande vloer wordt aangebracht om een duurzame, naadloze en gemakkelijk te reinigen afwerking te creëren. Het kan worden gebruikt op een breed scala aan ondergronden, zoals beton, hout, metaal en zelfs tegels. Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van vloercoatings voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Naast het aanbrengen van vloercoatings bieden we ook andere diensten aan zoals stukadoor, schilderwerkzaamheden en behangwerkzaamheden. We werken nauw met onze klanten samen om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen en zo de best mogelijke oplossing te bieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele vloercoatingservice, neem dan contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw project, of het nu gaat om een kleine garage of een groot magazijn. Wij zorgen voor een duurzame en mooie afwerking van uw vloer die jarenlang meegaat.

Voordelen vloercoating

Een van de grootste voordelen van vloercoating is de duurzaamheid. Het kan jaren meegaan zonder te vervagen of te beschadigen, waardoor het een uitstekende investering is voor elke ruimte. Daarnaast is vloercoating gemakkelijk te reinigen, wat het ideaal maakt voor ruimtes die gevoelig zijn voor vuil en vlekken, zoals garages en magazijnen. Het is ook bestand tegen chemicaliën en vocht, waardoor het een populaire keuze is voor fabrieken en laboratoria.

Soorten vloercoating

Bij ons bedrijf bieden we verschillende soorten vloercoatings aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw vloercoating van de hoogste kwaliteit is en aan uw specifieke wensen voldoet. Enkele van de soorten vloercoatings die we aanbieden zijn:

Epoxycoating

Dit is een van de meest populaire soorten vloercoatings vanwege de duurzaamheid en de weerstand tegen chemicaliën en vlekken.

5 voordelen van epoxycoating:

Robuust en langdurig: De uiteindelijke laag is extreem hard en daardoor bestand tegen aanzienlijke belasting van voertuigen en machines.

Chemisch bestendig: Na uitharding is epoxycoating chemisch resistent en kan het oliën, vetten en zuren weerstaan zonder aangetast te worden.

Waterdicht: Epoxy behoort tot de categorie waterdichte coatings, waardoor water niet in de vloer trekt. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor ruimtes zoals doucheruimten, toiletten, zwembaden en plaatsen waar met vloeistoffen wordt gewerkt.

Naadloos en hygiënisch: De coating kan naadloos worden aangebracht, zonder kieren tussen vloer en wand. Hierdoor zijn deze oppervlakken bijzonder hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Budgetvriendelijk: Epoxycoating is een kostenefficiënte keuze voor vloeren in industriële, commerciële en residentiële omgevingen.

Polyurethaancoating

Deze coating is zeer bestand tegen krassen en slijtage en is daarom ideaal voor ruimtes met veel verkeer.

Acrylcoating

Deze coating is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het een ideale keuze is voor snelle projecten.

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

Mariana Polling
google
Mariana Polling
juli 9, 2024

Husman schilders levert vakwerk. Ze werken snel, netjes en heel schoon. De communicatie is prima, goed overleg. De ingang van ons pand ziet er weer prachtig uit, klasse!

Marina Matvienko
google
Marina Matvienko
juni 27, 2024

Husman heeft het plafond en de muren in onze woon kamer geschilderd. Huseyin en Agran werken snel en efficiёnt en nu hebben wij in onze woonkamer prachtige muren en mooi plafond. Recommendeerd

Amke van Meel
google
Amke van Meel
juni 23, 2024

Door wat tegenvallers last minute op zoek naar een stukadoor. Hier is op een zaterdag tijd voor gemaakt, stucwerk ziet er super strak uit. Vriendelijke en goede service!

WAAROM

Schildersbedrijf Husman

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

SCHILDERSBEDRIJF HUSMAN

Onze werkwijze

01

Offerte aanvraag

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan via onze website.

02

Bevestig offerte

Als u akkoord gaat met de geleverde offerte kunt u deze aan ons bevestigen

03

Uitvoeren opdracht

Op de afgesproken datum en tijd gaan wij starten met uw opdracht

WhatsApp whatsapp