Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Wat is latex spuiten?

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Wat is latex spuiten?

Latex spuiten is een techniek waarbij verf op de muur wordt gespoten in plaats van met een kwast of roller aangebracht te worden. De verf wordt aangebracht met behulp van een spuitpistool en een compressor, waardoor het een snelle en gelijkmatige dekking geeft.

Waarom zou je je huis laten latex spuiten?

Er zijn verschillende redenen waarom je je huis zou moeten laten latex spuiten. Hier zijn er een paar:

  1. Snelheid

Het laten latex spuiten van je huis is veel sneller dan het traditioneel schilderen van je huis met een kwast of roller. Het spuiten van de verf gaat veel sneller, waardoor je huis binnen een korte tijd weer als nieuw uitziet.

  1. Kwaliteit

Latex spuiten geeft een gelijkmatige en gladde afwerking, wat bij traditioneel schilderen veel moeilijker te bereiken is. Bij traditioneel schilderen zijn vaak meerdere lagen verf nodig om een gelijkmatige afwerking te krijgen, terwijl bij het spuiten van de verf deze in één keer gelijkmatig aangebracht kan worden.

  1. Kostenbesparend

Hoewel het laten spuiten van verf in eerste instantie duurder lijkt, kan het uiteindelijk kostenbesparend zijn. Het spuiten van verf is namelijk veel sneller dan traditioneel schilderen, wat betekent dat er minder arbeidsuren nodig zijn. Dit kan resulteren in lagere arbeidskosten. Daarnaast heb je minder verf nodig bij het spuiten, omdat de verf gelijkmatiger wordt aangebracht.

  1. Duurzaamheid

Latex spuiten geeft een duurzame afwerking, omdat de verf gelijkmatig wordt aangebracht en geen strepen of ongelijkmatigheden achterlaat. Hierdoor blijft de verf langer zitten en hoef je het huis minder vaak opnieuw te schilderen.

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Offerte aanvragen

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

Sher S
google
Sher S
maart 19, 2024

Een proffesioneel bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar ook mee denkt met de klant. Ik raad ze zeker aan, een passie voor t vak & dat zie je terug in t werk wat ze leveren. Zo kan het dus ook!

Has Ret
google
Has Ret
februari 23, 2024

Ik raad Husman schilders iedereen aan. Hij gaat heel erg netjes en secuur te werk. Wij zijn heel erg tevreden met de werkzaamheden!!

Jungle Van veen
google
Jungle Van veen
februari 7, 2024

Ik zag inbeging erg tegen op verfen van de woning. De schilders hebben mij gerust gesteld . Ongelooflijk zo mooi en strak en snel. De schilder van husman blijft je verbazen . Als u een schilder nodig heeft ,raad ik u aan 100% husman

WhatsApp whatsapp