Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Wat is latex spuiten?

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Wat is latex spuiten?

Latex spuiten is een techniek waarbij verf op de muur wordt gespoten in plaats van met een kwast of roller aangebracht te worden. De verf wordt aangebracht met behulp van een spuitpistool en een compressor, waardoor het een snelle en gelijkmatige dekking geeft.

Waarom zou je je huis laten latex spuiten?

Er zijn verschillende redenen waarom je je huis zou moeten laten latex spuiten. Hier zijn er een paar:

  1. Snelheid

Het laten latex spuiten van je huis is veel sneller dan het traditioneel schilderen van je huis met een kwast of roller. Het spuiten van de verf gaat veel sneller, waardoor je huis binnen een korte tijd weer als nieuw uitziet.

  1. Kwaliteit

Latex spuiten geeft een gelijkmatige en gladde afwerking, wat bij traditioneel schilderen veel moeilijker te bereiken is. Bij traditioneel schilderen zijn vaak meerdere lagen verf nodig om een gelijkmatige afwerking te krijgen, terwijl bij het spuiten van de verf deze in één keer gelijkmatig aangebracht kan worden.

  1. Kostenbesparend

Hoewel het laten spuiten van verf in eerste instantie duurder lijkt, kan het uiteindelijk kostenbesparend zijn. Het spuiten van verf is namelijk veel sneller dan traditioneel schilderen, wat betekent dat er minder arbeidsuren nodig zijn. Dit kan resulteren in lagere arbeidskosten. Daarnaast heb je minder verf nodig bij het spuiten, omdat de verf gelijkmatiger wordt aangebracht.

  1. Duurzaamheid

Latex spuiten geeft een duurzame afwerking, omdat de verf gelijkmatig wordt aangebracht en geen strepen of ongelijkmatigheden achterlaat. Hierdoor blijft de verf langer zitten en hoef je het huis minder vaak opnieuw te schilderen.

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Offerte aanvragen

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

N K
google
N K
mei 6, 2024

Zeer net schilderwerk, onze kozijnen zijn weer als nieuw. Husman schilders is een betrouwbare schilder, komen afspraken na en zijn op tijd. Wij raden deze schilder aan.

Sabine
google
Sabine
april 30, 2024

Vorig jaar waren wij bezig met het verbouwen van ons huis. Hierbij was ook het buitenschilderwerk begroot. We hebben een offerte opgevraagd bij Husman en al snel stond er een afspraak gepland voor de opname van het werk. De communicatie verliep netjes. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt vlot en secuur gewerkt. Ondertussen is het schilderwerk uitgevoerd, het is nog mooier dan we verwacht hadden. We zijn enorm tevreden met het resultaat!

Sinan Inan
google
Sinan Inan
april 22, 2024

They work very cleanly and do a great job. I would highly recommend them.

WhatsApp whatsapp