Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Professioneel schildersbedrijf in het schilderen van nieuwbouwhuizen

Offerte aanvragen

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Professioneel schildersbedrijf in het schilderen van nieuwbouwhuizen

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schilderen van nieuwbouwhuizen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij van Husman Schilders begrijpen dat het schilderen van een nieuwbouwhuis een cruciale stap is in het creëren van een mooie, duurzame en aantrekkelijke leefomgeving. In dit artikel delen we graag meer over onze expertise en waarom we de ideale keuze zijn voor het schilderen van jouw nieuwbouwhuis.

Kleuradvies op Maat

We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleuren voor je nieuwbouwhuis een belangrijke beslissing is. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kleuren die passen bij je smaak, stijl en de architectuur van je huis. Of je nu gaat voor een tijdloos neutraal palet of gedurfde accentkleuren, we zorgen ervoor dat de gekozen kleuren de esthetiek en sfeer van je huis versterken.

Voorbereiding en Afwerking

Bij het schilderen van een nieuwbouwhuis is een goede voorbereiding essentieel voor een perfect resultaat. Ons team besteedt veel aandacht aan het reinigen en voorbereiden van de oppervlakken, het vullen van scheuren en gaten, en het gladmaken van oneffenheden. We zorgen ervoor dat elke laag verf gelijkmatig en zorgvuldig wordt aangebracht voor een naadloze afwerking. Bovendien zorgen we ervoor dat je huis netjes wordt achtergelaten, zonder enig spoor van verfresten of rommel.

Tijdige en Efficiënte Service

We begrijpen dat het schilderen van een nieuwbouwhuis een belangrijke stap is in het bouwproces. Daarom streven we ernaar om onze diensten tijdig en efficiënt uit te voeren. We werken samen met bouwteams en planningen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk op het juiste moment wordt uitgevoerd, zodat het project soepel verloopt en geen vertraging oploopt.

Tevreden Klanten

Ons belangrijkste doel is de tevredenheid van onze klanten. We zijn er trots op dat we vele tevreden klanten hebben die ons vertrouwen voor het schilderen van hun nieuwbouwhuizen. We streven ernaar om een positieve ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot de oplevering van het project. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om naar je wensen te luisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor
Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

google
Dji Chay
augustus 19, 2023

Heel tevreden over zou iedereen hun aanraden heel vriendelijk en werken heel netjes en maken samen de juiste afspraken heel fijn ga vooral zo door TOP

google
Chantal Awick
augustus 11, 2023

Husman schilders heeft de deuren en kozijnen aan de buitenkant en verschillende muren binnen gedaan. Alles ziet er super strak uit! Een bijzonder vriendelijke en harde werker die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt. Én alles is netjes en schoon achter gelaten. We zijn heel tevreden.

google
Bram Holzm
mei 29, 2023

Goede begeleiding en goed advies in belangrijke beslissingen. Luisterend oor en een heel goed team. Erg blij mee en raad ze iedereen aan!

google
Carli Boedhoe
mei 28, 2023

Dit was mijn eerste ervaring met een makelaar. Heel goed bevallen. Professioneel, persoonlijk. Nemen alle zorg uithanden. Als ik nog eens een makelaar nodig heb kom ik zeker terug.

Super snel en goed geholpen met het schilderen van mn nieuwe woning, ik ga Husman schilders zeker nogmaals inschakelen als ik wat moet laten schilderen!

google
Jannine Brouwers
mei 27, 2023

Husman Schilders heeft bij ons de hele woning aan de buitenzijde geschilderd. Het ziet er echt top uit. Er is echt topkwaliteit afgeleverd. Hij werkt echt heel netjes. Wij willen geen andere schilder meer. We hebben onze vaste schilder gevonden. Nogmaals bedankt voor het schilderwerk dat je bij ons hebt afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.

google
Abdou de Lijster
mei 22, 2023

Super snel en goed geholpen met het schilderen van mn nieuwe woning, ik ga Husman schilders zeker nogmaals inschakelen als ik wat moet laten schilderen!

google
Hamzah Elands
mei 20, 2023

Net bedrijf met goede schilders, ze komen netjes hun gemaakte afspraken na en leveren kwaliteit werk!

Top schilderbedrijf! komen netjes hun afspraken na

Fijne man, die zijn afspraken nakomt, goed werk levert en meedenkt en met oplossingen komt. Ik kan hem echt aanraden.

google
MD
mei 1, 2023

Goede ervaring met dit bedrijf. Zowel buitenkant als binnenkant van onze woning is volledig door Husman geschilderd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en het schilderwerk ziet er strak uit.

google
Erwin Lips
maart 29, 2023

Husman schilders heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd na een grote verbouwing, zowel plafond als de muren in verschillende kleuren en de nieuwe kozijnen. Huseyin werkt hard, is heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Dank je wel voor het mooie resultaat!

google
Chel Ova
maart 26, 2023

Zeer prettige ervaring. Onverwacht had ik op het laatste moment een schilder nodig en zeer beperkte tijd om de woning te laten schilderen. Enkele offertes aangevraagd en Huseyin reageerde hier vrijwel direct op en dezelfde dag heeft hij tijd vrij gemaakt om de woning te inspecteren. Ter plaatse heeft hij mijn wensen in kaart gebracht, bood mij diverse oplossingen om de woning aan te pakken en gaf hier duidelijk de kosten, benodigde tijd en zaken waar ik rekening mee moest houden aan. Enkele uren later kreeg ik een offerte gemaild welke zeer transparant en eerlijk geprijsd was. Vervolgens ingestemd met de offerte en verder werden al mijn zorgen uit handen genomen. De communicatie/interactie met Huseyin was professioneel, helder, vlot en laagdrempelig. Ik werd continu van het proces op de hoogte gehouden en hij heeft het weekend doorgewerkt om mijn deadline te kunnen halen. Nou het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Erg mooi en netjes. Ik kan iedereen Husman Schilders van harte aanbevelen.

google
Ca Bruijn
maart 9, 2023

Super fijne en snelle service. 2 dagen na onze aanvraag konden ze al komen. Aardige vaklui en ontzettend snel klaar met top resultaat voor latex spuiten! We zijn er erg blij mee! Bedankt.

Erg tevreden over het schilderwerk, professioneel bedrijf.

google
xDizion
maart 5, 2023

Prachtig en strak werk afgeleverd. Precies zoals ik in gedachte had! Zeker aan te raden!

google
Jos Ossewaarde
februari 7, 2023

Waar vind je dat nog, die voor deze tijd bijna unieke combinatie van vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral professionaliteit? Bij Husman Schilders dus. Bij ons binnen geschilderd. Deuren, kozijn, trap, hallen, badkamer. Meedenken en voortreffelijk uitvoeren. Een metamorfose. Een aanrader eerste klas en Huseyin is een Vakman met een hoofdletter die we als het weer nodig is zeker zullen vragen voor een volgende klus. Vijf sterren meer dan waard! En eerlijke prijzen.

google
Davy
januari 25, 2023

Iemand heeft mij Husman aanbevolen. Hij heeft echt top werk geleverd! Deuren en muren mooi geschilderd en gestuukt. Echt mooi strak ook! We zijn heel tevreden!

google
raghavendra sharma
november 22, 2022

Husman Schilders did a very nice job for our house, they think with you about what is good for the house and also check with the customer if the painting work still needs some adjustments.

google
Mert Gocmen
september 11, 2022

Zeer nette mensen met goeie werk kwaliteit is zeker een aanrader in breda !

WhatsApp whatsapp