Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

De Perfecte Afwerking: Nieuwbouw, Barsten en Renovlies

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

De Perfecte Afwerking: Nieuwbouw, Barsten en Renovlies

Een nieuw huis bouwen of een bestaande woning renoveren brengt altijd een reeks uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om het schilderwerk. Bij Schildersbedrijf Husman Schilders begrijpen we als geen ander dat de afwerking van uw huis van cruciaal belang is voor zowel de esthetiek als de duurzaamheid op lange termijn. Laten we eens kijken naar enkele essentiële aspecten: nieuwbouw, barsten en de toepassing van renovlies.

1. Nieuwbouw: een frisse start

Bij het bouwen van een nieuw huis is het schilderwerk een van de laatste stappen, maar wel een van de belangrijkste voor de uitstraling en bescherming van uw woning. Ons team bij Husman Schilders staat klaar om uw nieuwbouwproject af te werken met de hoogste kwaliteit verf en vakmanschap. We begrijpen dat precisie en aandacht voor detail cruciaal zijn bij nieuwbouw, en streven ernaar om uw visie tot leven te brengen met een duurzaam en prachtig schilderwerk.

2. Barsten: deskundige reparaties

Barsten in muren kunnen een uitdaging vormen bij het schilderen, omdat ze niet alleen het esthetische aspect beïnvloeden, maar ook de duurzaamheid van de verflaag. Bij Husman Schilders  hebben we ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het repareren van barsten voordat we beginnen met schilderen. We zorgen voor grondige voorbereiding van oppervlakken om een glad en duurzaam resultaat te garanderen, waardoor uw schilderwerk er niet alleen geweldig uitziet, maar ook lang meegaat.

3. Renovlies: strakke afwerking voor duurzaamheid

Renovliesbehang staat bekend om zijn duurzaamheid en strakke afwerking. Het biedt niet alleen een mooie en egale basis voor schilderwerk, maar heeft ook de eigenschap om kleine scheurtjes en oneffenheden in muren te bedekken. Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovliesbehang, waardoor uw muren klaar zijn voor een perfecte verflaag die jarenlang meegaat.

Bij Husman Schilders geloven we in het leveren van vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om nieuwbouw, barsten repareren of het aanbrengen van renovliesbehang, wij staan voor u klaar om uw huis een prachtige afwerking te geven die lang meegaat en uw verwachtingen overtreft.

Wij van Husman Schilders staan voor u klaar

Heeft u vragen over ons schilderwerk voor nieuwbouwprojecten, het repareren van barsten of het toepassen van renovlies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Husman Schilders - De perfecte afwerking voor Nieuwbouw, barsten en renovlies

Offerte aanvragen

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

We hired Husman Schilders to renew our stairs and windows and the result couldn't be better. High quality work, punctual, clean and always very friendly.

google
Marieke van Geel
november 8, 2023

Wij willen Husman Schilders hierbij nogmaals bedanken voor het mooie schilderwerk. Ons huis is aan de buitenkant netjes geschilderd en rotte plekken zijn goed hersteld. Top.

google
Jan Buter
november 2, 2023

Het schilderwerk, muren, deuren en kozijnen is perfect afgeleverd. Netjes en schoon achtergelaten. Bijzonder professioneel bedrijf en aardige mensen, een aanrader!

google
Jan Jacobs
oktober 24, 2023

Vorig jaar het balkon en dit jaar de dakkapel. Goed geschilderd ten volle tevredenheid. Leuke, aangename communicatie. Jan en Marie Louise Jacobs.

google
Willem De Jong
oktober 24, 2023

Husman Schilders heeft onlangs de buitenkant van ons huis geschilderd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Het schilderwerk is mooi geworden. Ze werken snel en netjes en daarnaast verliep de communicatie en afstemming vh werk met Husman Schilders goed. We zouden ze zo nog een keer vragen voor een klus.

google
Seniz Tascioglu
oktober 6, 2023

thank you for your service we are very happy for the result

google
Dji Chay
augustus 19, 2023

Heel tevreden over zou iedereen hun aanraden heel vriendelijk en werken heel netjes en maken samen de juiste afspraken heel fijn ga vooral zo door TOP

google
Chantal Awick
augustus 11, 2023

Husman schilders heeft de deuren en kozijnen aan de buitenkant en verschillende muren binnen gedaan. Alles ziet er super strak uit! Een bijzonder vriendelijke en harde werker die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt. Én alles is netjes en schoon achter gelaten. We zijn heel tevreden.

Fijne man, die zijn afspraken nakomt, goed werk levert en meedenkt en met oplossingen komt. Ik kan hem echt aanraden.

google
MD
mei 1, 2023

Goede ervaring met dit bedrijf. Zowel buitenkant als binnenkant van onze woning is volledig door Husman geschilderd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en het schilderwerk ziet er strak uit.

google
Erwin Lips
maart 29, 2023

Husman schilders heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd na een grote verbouwing, zowel plafond als de muren in verschillende kleuren en de nieuwe kozijnen. Huseyin werkt hard, is heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Dank je wel voor het mooie resultaat!

google
Chel Ova
maart 26, 2023

Zeer prettige ervaring. Onverwacht had ik op het laatste moment een schilder nodig en zeer beperkte tijd om de woning te laten schilderen. Enkele offertes aangevraagd en Huseyin reageerde hier vrijwel direct op en dezelfde dag heeft hij tijd vrij gemaakt om de woning te inspecteren. Ter plaatse heeft hij mijn wensen in kaart gebracht, bood mij diverse oplossingen om de woning aan te pakken en gaf hier duidelijk de kosten, benodigde tijd en zaken waar ik rekening mee moest houden aan. Enkele uren later kreeg ik een offerte gemaild welke zeer transparant en eerlijk geprijsd was. Vervolgens ingestemd met de offerte en verder werden al mijn zorgen uit handen genomen. De communicatie/interactie met Huseyin was professioneel, helder, vlot en laagdrempelig. Ik werd continu van het proces op de hoogte gehouden en hij heeft het weekend doorgewerkt om mijn deadline te kunnen halen. Nou het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Erg mooi en netjes. Ik kan iedereen Husman Schilders van harte aanbevelen.

Erg tevreden over het schilderwerk, professioneel bedrijf.

google
xDizion
maart 5, 2023

Prachtig en strak werk afgeleverd. Precies zoals ik in gedachte had! Zeker aan te raden!

google
Jos Ossewaarde
februari 7, 2023

Waar vind je dat nog, die voor deze tijd bijna unieke combinatie van vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral professionaliteit? Bij Husman Schilders dus. Bij ons binnen geschilderd. Deuren, kozijn, trap, hallen, badkamer. Meedenken en voortreffelijk uitvoeren. Een metamorfose. Een aanrader eerste klas en Huseyin is een Vakman met een hoofdletter die we als het weer nodig is zeker zullen vragen voor een volgende klus. Vijf sterren meer dan waard! En eerlijke prijzen.

google
Davy
januari 25, 2023

Iemand heeft mij Husman aanbevolen. Hij heeft echt top werk geleverd! Deuren en muren mooi geschilderd en gestuukt. Echt mooi strak ook! We zijn heel tevreden!

google
raghavendra sharma
november 22, 2022

Husman Schilders did a very nice job for our house, they think with you about what is good for the house and also check with the customer if the painting work still needs some adjustments.

google
Mert Gocmen
september 11, 2022

Zeer nette mensen met goeie werk kwaliteit is zeker een aanrader in breda !

google
B. B.
augustus 17, 2022

Zeer positieve ervaring. Reageren snel en qua prijs en kwaliteit zeker een aanrader. Dankzij flexibiliteit alles perfect binnen de planning uitgevoerd.

google
Titia Calon
augustus 5, 2022

De website belooft niets teveel. Zeer snelle en duidelijke offerte! Daarna geweldig schilderwerk geleverd. Het is ons na 30 jaar ( zelf knoeien) duidelijk geworden dat schilderen een vak is.Na de ervaring met Huseyin zijn vakwerk, laten wijzelf in het vervolg de kwast links liggen. De volgende klussen laten we graag aan hem over.

WhatsApp whatsapp