Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Buitenschilder in de Winter: Jouw schilder voor in Breda en omgeving

SCHILDERSBEDRIJF BREDA

Buitenschilder in de Winter: Jouw schilder voor in Breda en omgeving

Wanneer je denkt aan buitenschilder, zie je waarschijnlijk warme zomerdagen voor je waarop de verf snel droogt en het schilderwerk soepel verloopt. Maar wist je dat buitenschilderwerk in de winter ook mogelijk is, zelfs in het Nederlandse klimaat? In Breda, waar de winters soms behoorlijk koud kunnen zijn, is buitenschilderwerk in de winter een slimme zet. In deze blogpost bespreken we waarom, en geven we enkele waardevolle tips voor het schilderen van je huis tijdens de wintermaanden.

Waarom buitenschilder in de winter?

Je vraagt je misschien af waarom je buitenschilderwerk in de winter zou overwegen. In Breda en omgeving zijn er echter enkele goede redenen om juist in de koudere maanden aan de slag te gaan:

Weinig vochtigheid: In de winter is de lucht meestal minder vochtig dan in de zomer. Dit betekent dat verf sneller kan drogen en beter kan hechten aan oppervlakken.

Minder direct zonlicht: Schilderen in de volle zon kan leiden tot snelle droging van de verf en ongelijkmatige dekking. In de winter is er minder direct zonlicht, wat zorgt voor een gelijkmatigere afwerking.

Bescherming tegen winterweer: Het schilderen in de winter biedt een extra laag bescherming tegen de elementen, vooral in Nederland waar regen en sneeuw veelvoorkomend zijn.

Professionele beschikbaarheid: Aangezien de meeste mensen buitenschilderwerk in de zomer plannen, heb je meer kans om een professionele schilder in te huren tijdens de wintermaanden. Ze hebben doorgaans een minder druk schema.

De juiste tijd kiezen

Hoewel schilderen in de winter voordelen heeft, is het belangrijk om de juiste tijd te kiezen om te schilderen. Idealiter vermijd je extreem koude dagen of periodes met hevige sneeuwval. Kies dagen met temperaturen boven het vriespunt en bij voorkeur geen regen of sneeuw in het vooruitzicht. De rustigere dagen in de winter zijn vaak ideaal voor buitenschilderwerk.

Professionele hulp inroepen

Buitenschilderwerk is een vak apart, vooral in de winter. Het inhuren van een professioneel schildersbedrijf in Breda is een verstandige keuze. Ze hebben de ervaring, de juiste materialen en kennis van de lokale omstandigheden om het werk efficiënt en effectief uit te voeren. Zorg ervoor dat je kiest voor een schilder met ervaring in winterprojecten.

Buitenschilder in Breda nodig? Kies Husman Schilders!

Offerte aanvragen

Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

We hired Husman Schilders to renew our stairs and windows and the result couldn't be better. High quality work, punctual, clean and always very friendly.

google
Marieke van Geel
november 8, 2023

Wij willen Husman Schilders hierbij nogmaals bedanken voor het mooie schilderwerk. Ons huis is aan de buitenkant netjes geschilderd en rotte plekken zijn goed hersteld. Top.

google
Jan Buter
november 2, 2023

Het schilderwerk, muren, deuren en kozijnen is perfect afgeleverd. Netjes en schoon achtergelaten. Bijzonder professioneel bedrijf en aardige mensen, een aanrader!

google
Jan Jacobs
oktober 24, 2023

Vorig jaar het balkon en dit jaar de dakkapel. Goed geschilderd ten volle tevredenheid. Leuke, aangename communicatie. Jan en Marie Louise Jacobs.

google
Willem De Jong
oktober 24, 2023

Husman Schilders heeft onlangs de buitenkant van ons huis geschilderd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Het schilderwerk is mooi geworden. Ze werken snel en netjes en daarnaast verliep de communicatie en afstemming vh werk met Husman Schilders goed. We zouden ze zo nog een keer vragen voor een klus.

google
Seniz Tascioglu
oktober 6, 2023

thank you for your service we are very happy for the result

google
Dji Chay
augustus 19, 2023

Heel tevreden over zou iedereen hun aanraden heel vriendelijk en werken heel netjes en maken samen de juiste afspraken heel fijn ga vooral zo door TOP

google
Chantal Awick
augustus 11, 2023

Husman schilders heeft de deuren en kozijnen aan de buitenkant en verschillende muren binnen gedaan. Alles ziet er super strak uit! Een bijzonder vriendelijke en harde werker die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt. Én alles is netjes en schoon achter gelaten. We zijn heel tevreden.

Fijne man, die zijn afspraken nakomt, goed werk levert en meedenkt en met oplossingen komt. Ik kan hem echt aanraden.

google
MD
mei 1, 2023

Goede ervaring met dit bedrijf. Zowel buitenkant als binnenkant van onze woning is volledig door Husman geschilderd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en het schilderwerk ziet er strak uit.

google
Erwin Lips
maart 29, 2023

Husman schilders heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd na een grote verbouwing, zowel plafond als de muren in verschillende kleuren en de nieuwe kozijnen. Huseyin werkt hard, is heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Dank je wel voor het mooie resultaat!

google
Chel Ova
maart 26, 2023

Zeer prettige ervaring. Onverwacht had ik op het laatste moment een schilder nodig en zeer beperkte tijd om de woning te laten schilderen. Enkele offertes aangevraagd en Huseyin reageerde hier vrijwel direct op en dezelfde dag heeft hij tijd vrij gemaakt om de woning te inspecteren. Ter plaatse heeft hij mijn wensen in kaart gebracht, bood mij diverse oplossingen om de woning aan te pakken en gaf hier duidelijk de kosten, benodigde tijd en zaken waar ik rekening mee moest houden aan. Enkele uren later kreeg ik een offerte gemaild welke zeer transparant en eerlijk geprijsd was. Vervolgens ingestemd met de offerte en verder werden al mijn zorgen uit handen genomen. De communicatie/interactie met Huseyin was professioneel, helder, vlot en laagdrempelig. Ik werd continu van het proces op de hoogte gehouden en hij heeft het weekend doorgewerkt om mijn deadline te kunnen halen. Nou het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Erg mooi en netjes. Ik kan iedereen Husman Schilders van harte aanbevelen.

Erg tevreden over het schilderwerk, professioneel bedrijf.

google
xDizion
maart 5, 2023

Prachtig en strak werk afgeleverd. Precies zoals ik in gedachte had! Zeker aan te raden!

google
Jos Ossewaarde
februari 7, 2023

Waar vind je dat nog, die voor deze tijd bijna unieke combinatie van vriendelijkheid, flexibiliteit en vooral professionaliteit? Bij Husman Schilders dus. Bij ons binnen geschilderd. Deuren, kozijn, trap, hallen, badkamer. Meedenken en voortreffelijk uitvoeren. Een metamorfose. Een aanrader eerste klas en Huseyin is een Vakman met een hoofdletter die we als het weer nodig is zeker zullen vragen voor een volgende klus. Vijf sterren meer dan waard! En eerlijke prijzen.

google
Davy
januari 25, 2023

Iemand heeft mij Husman aanbevolen. Hij heeft echt top werk geleverd! Deuren en muren mooi geschilderd en gestuukt. Echt mooi strak ook! We zijn heel tevreden!

google
raghavendra sharma
november 22, 2022

Husman Schilders did a very nice job for our house, they think with you about what is good for the house and also check with the customer if the painting work still needs some adjustments.

google
Mert Gocmen
september 11, 2022

Zeer nette mensen met goeie werk kwaliteit is zeker een aanrader in breda !

google
B. B.
augustus 17, 2022

Zeer positieve ervaring. Reageren snel en qua prijs en kwaliteit zeker een aanrader. Dankzij flexibiliteit alles perfect binnen de planning uitgevoerd.

google
Titia Calon
augustus 5, 2022

De website belooft niets teveel. Zeer snelle en duidelijke offerte! Daarna geweldig schilderwerk geleverd. Het is ons na 30 jaar ( zelf knoeien) duidelijk geworden dat schilderen een vak is.Na de ervaring met Huseyin zijn vakwerk, laten wijzelf in het vervolg de kwast links liggen. De volgende klussen laten we graag aan hem over.

WhatsApp whatsapp