Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

Schilder Breda

Offerte aanvragen

SCHILDER BREDA

Onze schilders uit Breda staan voor u klaar!

Bij ons schilderbedrijf Breda begrijpen we dat het schilderen van uw huis of bedrijf in omgeving Breda een belangrijke investering is. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Onze ervaren schilders gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er fantastisch uitziet en beschermd is tegen slijtage en beschadiging. We bieden verschillende diensten aan, zoals:

Binnen- en buitenschilderwerk: of u nu uw muren, plafonds, kozijnen, deuren of gevels wilt laten schilderen, wij hebben de expertise om u te helpen.

Restauratie van historische gebouwen: als uw historische gebouw op zoek is naar een opfrisbeurt, kunnen onze schilders u helpen het karakter en de schoonheid van het gebouw te herstellen.

Bij ons schildersbedrijf bieden we een winterschilderservice aan om onze klanten het hele jaar door te kunnen bedienen. Onze ervaren winterschilders gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er fantastisch uitziet en beschermd is tegen slijtage en beschadiging.

Bij ons schilderbedrijf vinden we het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Daarom werken we nauw met u samen om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen en zo de beste schilderservice te bieden die past bij uw situatie.

We bieden ook extra diensten aan, zoals stukadoor, behangwerkzaamheden, en vloetcoating. Al onze diensten worden uitgevoerd met de hoogste standaard van professionaliteit en zorgzaamheid.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele schilderservice, neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het plannen van uw schilderproject en bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.

Kosten schilder breda

Bij Husman Schilder geloven we dat hoogwaardig schilderwerk niet duur hoeft te zijn. Ons Schildersbedrijf biedt eerlijke prijzen die lager liggen dan elders in Breda. Zoekt u een betaalbare schilder? Bij ons zit u goed.

Bij Husman Schilder hanteren we doorgaans vaste prijzen, maar als u liever een uurtarief heeft, passen we ons graag aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ons team komt persoonlijk langs om uw wensen te bespreken. We zijn bekend in Breda en omgeving, waardoor we snel ter plaatse zijn!

Wij hanteren een uurtarief van €50.

Werkgebied Schilder Breda


Als gerenommeerd schildersbedrijf strekt het werkgebied van Husman Schilder zich uit tot een ruime straal van 20 kilometer rondom Breda. Wij bedienen met trots verschillende nabijgelegen plaatsen, waaronder Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Zundert, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Rijsbergen, Chaam en Gilze-Rijen. Onze toegewijde schilders komen ook regelmatig in Dorst, Bavel, Terheijden, Rucphen, en andere omliggende gebieden. Of uw project nu in Breda plaatsvindt of in een van deze naburige steden en dorpen, wij staan klaar om uw schilderwerk tot in de puntjes te verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Husman Schilder uw woning of bedrijfspand in deze regio kan transformeren met professioneel vakmanschap en toewijding.

Buitenschilder Breda

Als toonaangevend schildersbedrijf in de regio Breda, is Husman Schilder uw betrouwbare partner voor al uw buitenschilderwerk. Ons werkgebied strekt zich uit over een ruime straal van 20 kilometer rondom Breda, waardoor we met trots naburige plaatsen zoals Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Zundert, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Rijsbergen, Chaam en Gilze-Rijen bedienen.

Onze ervaren buitenschilders zijn ook regelmatig te vinden in dorpen zoals Dorst, Bavel, Terheijden, Rucphen en andere omliggende gebieden. Of het nu gaat om het schilderen van uw woning, bedrijfspand, of ander buitenschilderwerk, wij staan voor u klaar met professioneel vakmanschap en toewijding.

Veelgestelde vragen voor Schilder Breda

Hoe duur is jullie schildertarief per uur?

Een binnenschilder hanteert vaak een uurtarief van rond de €35, terwijl buitenschilders doorgaans €40 per uur vragen. Dit zijn de standaard uurtarieven voor schilderwerk, exclusief extra kosten zoals reiskosten en materialen.Bij Husman Schilders betaald u slechts tussen de 15 en 18 euro per m²!

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een schilder?

De gemiddelde kosten voor een binnenschilder bedragen €30-€35 per m2, terwijl voor buitenschilderwerk dit €35-€40 per m2 is. Deze kosten variëren afhankelijk van factoren zoals het uurtarief van de schilder en de omvang van het oppervlak.Wij zitten ver onder het gemiddelde tarief, met een m² prijs tussen de 15 en 18 euro.

Wat kost een schilder per meter?

Hier zijn de geschatte kosten per vierkante meter voor verschillende schilderwerkzaamheden:Muren (1 laag): €6 tot €12 per m² Muren (2 lagen): €6,50 tot €13 per m² Muren (3 lagen): €7 tot €15 per m² Plafond (1 laag): €7 tot €13 per m²

Hoe kom ik aan een goede schilder?

Een goede schilder is belangrijk, zo weet je zeker dat het werk in 1 keer goed is en dat je garantie hebt. Wij van Husman Schilders hebben jarenlange ervaring en zijn voor jou de beste keuze.
Diensten

Offerte

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.

Husmanschilders.nl - Schilder Breda
GOOGLE REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

N K
google
N K
mei 6, 2024

Zeer net schilderwerk, onze kozijnen zijn weer als nieuw. Husman schilders is een betrouwbare schilder, komen afspraken na en zijn op tijd. Wij raden deze schilder aan.

Sabine
google
Sabine
april 30, 2024

Vorig jaar waren wij bezig met het verbouwen van ons huis. Hierbij was ook het buitenschilderwerk begroot. We hebben een offerte opgevraagd bij Husman en al snel stond er een afspraak gepland voor de opname van het werk. De communicatie verliep netjes. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt vlot en secuur gewerkt. Ondertussen is het schilderwerk uitgevoerd, het is nog mooier dan we verwacht hadden. We zijn enorm tevreden met het resultaat!

Sinan Inan
google
Sinan Inan
april 22, 2024

They work very cleanly and do a great job. I would highly recommend them.

WAAROM

Schildersbedrijf Husman

Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor

SCHILDERSBEDRIJF HUSMAN

Onze werkwijze

01

Offerte aanvraag

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan via onze website.

02

Bevestig offerte

Als u akkoord gaat met de geleverde offerte kunt u deze aan ons bevestigen

03

Uitvoeren opdracht

Op de afgesproken datum en tijd gaan wij starten met uw opdracht

WhatsApp whatsapp